jueves, 20 de diciembre de 2012

Bon Nadal i Feliç Any Nou!!



Ahir vam celebrar la festa de Nadal, una trobada molt emotiva que no va deixar a ningú indiferent. Des d’acompanyament a la gent gran volem agrair a tots els voluntaris i voluntàries que feu possible que els projectes continuïn endavant, ja que sense vosaltres no es podria canviar el món, i no dubtem, que malgrat les adversitats dels temps que corren seguirem intentant millorar-lo.

Durant la trobada, vam recordar tots els moments viscuts en el 2012, ens vam felicitar les festes i ens vam desitjar que el 2013 sigui millor que l’any que ens deixa. Com tots sabem, la crisis ens afecta a tots i avui més que mai necessitem la vostra col·laboració per tirar endavant. Com? Pots ajudar-nos comprant un calendari solidari per només 5 euros!
Aquest calendari està fet per les persones que componen Espai infància (amb dibuixos fets pels nens i nenes), Acompanyament a la Gent Gran i Baixem al carrer. Hi pots trobar fotografies de les activitats fetes durant l’any!

El calendari ens costa 2 euros i destinarem un euro per calendari a cada projecte.

A més també pots fer una donació posant-te en contacte amb nosaltres al 934432172 o mitjançant el nostre correu electrònic acompanyamentalagentgran@gmail.com
I si el que vols és actuar i viure una nova experiència no dubtis en fer-te voluntari/a!  Només ens has de trucar o enviar un e-mail i contactarem en tu el més aviat possible.

Per últim us vols desitjar a tots molt Bon Nadal i que passeu les festes en companyia i rodejats de la gent que us estima. I que el 2013 sigui un any ple de joia i alegria!


No hay comentarios:

Publicar un comentario